Romanii au talent episodul 4 sezonul 3 | Auditiile continua

De 8 martie un nou val de talente va lua cu asalt scena megashow-ului de la ProTv. Redactia Reteta pentru slabit va continua sa va prezinte cele mai interesante momente din episodul 4 a sezonului 3 de la Romanii au Talent. Surprize, momente tensionate, numere emotionante si acte artistice, glume,  momente neasteptate isi vor face loc in cea de-a patra editie “Romanii au talent”.

Primii concurenti din aceasta seara, plini de talent, sunt un grup de dansatori din Iasi, trupa Gimnis, o trupa de dansatori cu varste intre 10 si 16 ani, un spectacol foarte bine sincronizat, au facut impresie buna si au trecut in etapa urmatoare, dupa cuvintele frumoase din partea celor 3 jurati de la Romanii au talent. A doua concurenta, din Iasi, Duta Camelia, a vrut sa le arate talentul in ale dansului in fata juratilor din dorinta de a trece in etapa urmatoare. Coloana sonora a celebrei piese Dansand in ploaie a lui Gene Kelly, impreuna cu al ei caz social deosebit, a impresionat juriul si in aplauzele publicului a primit verde pentru a trece in etapa a doua.

Ultimii concurenti de la Iasi, sunt de fapt concurentii din sezonul 2, care au mai incercat in sezonul 2 cu piesa “ Drumurile noastre”, celebra piesa a lui Dan Spataru. Pe repertoriul unei piese de Nicoleta Guta, special aleasa, fara negativ, nu a reusit sa cante mai mult de 15 secunde. Toti juratii au dat un Nu fara sa stea prea mult pe ganduri. Urmatorul concurent din Iasi, un student pe numa Paul Gheorghe a incercat sa impresioneze printr-un numar de magie, si bioterapie putin deplasata, dar a cules 3 de Nu in aplauzele publicului. Cat pe ce sa iasa scandal, dar pana la urma a reusit sa paraseasca scena, insa nici dupa scena nu s-a cumintit, cat pe ce sa se certe si cu Smiley si cu Pavel Bartos. Un alt concurent a fost Adrian Valeanu cu un numar de acrobatie pe bicicleta, un tanar de doar 23 de ani, somer. A trecut in etapa urmatoare incurajat de juriu. Concurentul de anul trecut, a revenit, Sebastian Ciobanu is BACK! Drumurile noastre s-au intors. Din pacate nici in acest an nu au impresionat juriul dupa ce s-a rugat mult sa-l lase sa treaca in etapa urmatoare.

La Bucuresti, o trupa de dansatoare tinere. Performers Crew, cu un dans modern, au incercat sa vina cu un numar de dans sincronizat pe ritmuri techno. Prin daruire si talent au impresionat juriul si au trecut in etapa urmatoare. Un alt concurent, Andrei Pavel, foarte increzator in talentul sau, a incercat sa impresioneze printr-un numar de desen si pictura, dar nu numai atat. A pictat toti membrii juriului intr-o tehnica moderna care a adus ovatii si aplauze de la tot publicul. Un alt numar incurajat de juriu, a fost cel al dansatoarelor mici, Delia si Nadia, cu un numar deosebit de dans, au trecut evident in etapa urmatoare. Urmatorul concurent, de 26 de ani , Andrei Istvan a dorit sa –si arate talentul sau in magia cu carti de joc.In afara de numarul sau original cu carti de joc, juriul l-a incurajat in talentul sau, si l-au propulsat in etapa urmatoare. In Ardeal, primii concurenti care s-au prezentat pe scena Romanii au Talent din Cluj, au venit cu un cantec si un dans spaniol foarte interesant si extrem de vivace, iar succesul i-a purtat in etapa urmatoare. A urmat o concurenta care a vrut sa scufunde Titanicul mai repede, sau sa-l mai scufunde inca o data. Doamna Melinda a cantat mult peste si pe sub note, si fara nici o sansa macar nu a reusit sa treaca in etapa urmatoare. Un alt concurent de la Cluj, care a mai fost odata in sezonul trecut, domnul Alexandru Matis, intr-un stil nou, a incercat sa interpreteze o piesa de muzica usoara, dar fiind atat de usoara notele nu le-a mai regasit. Cu toate ca echipa tehnica a incercat sa-I mai puna odata negativul dar tot nu a reusit sa stranga decat 3 de Nu.

Un alt concurent de pe dealurile Clujului, un tanar de 25 de ani, Cosmin Gabor, a intrat in forta pe scena de la Romanii au talent. Tanarul a venit cu un cantec emotionant si a impresionat juriul in aplauzele si sustinerea publicului clujean. Cu 3 de Da a trecut in etapa urmatoare.

A  urmat un grup de baieti sub denumirea de Tecktonic boys care au vrut sa impresioneze cu un dans care nu avea nici un stil, dar nu au trecut in etapa urmatoare.Doi concurenti, Mihaly Lacatus si Elisabeta, au incercat sa impresioneze cu un numar de dans modern, balet, sau ma rog, nici ei nu stiau ce voiau sa danseze dar nu au reusit sa depaseasca aceasta etapa. O concurenta din Timisoara, Judith Palencian de 41 de ani , antrenoare de box profesionist, a incercat sa impresioneze cu un numar de antrenament, fara succes insa.Fara stralucire, chiar daca Andra a incercat sa o incurajeze cu un Da, nu a reusit sa treaca de aceasta etapa. Un alt concurent, Ghenadie Rotari de 20 de ani, student, cantaret la acordeon, cu o piesa de jam-session a smuls aplauzele tuturor, un tanr promitator cu un mare talent muzical. A trecut in etapa urmatoare incurajat de juriul de la Romanii au talent.

Un tanar din Cluj Napoca, Zoltan Martonos, cu un numar de pictura pe un carton a impresionat pe toata lumea cu al sau peisaj. Un numar interesant a venit o data cu trupa Big brothers Band, a smuls aplauzele tuturor.Un concurent tanar, pe nume Antonio, a venit cu Vara nu dorm pe telefonul mobil, si a incercat sa interpreteze intr-o maniera care nu i-a adus decat 3 de Nu.

O trupa de doua fete, surorile Francesca si Andreea de 18 si 21 de ani, studente, au venit sa-si arate talentul lor in muzica.Cu un cover dupa celebra piesa Hallelujah a lui Leonard Cohen, interpretat dumnezeieste au impresionat pana la a ridica publicul in picioare si au plecat cu 3 de Da in etapa urmatoare. A urmat Babilon grup, 3 tineri instrumentisti, talentati care au pus in scena o piesa cu totul originala, au luat 3 de Da si merg in etapa urmatoare.

Un grup de tineri sportivi, au trecut in etapa urmatoare incurajati pentru numarul lor spectaculos. O tanara originara din Italia, Sendi Medini, a venit cu un numar foarte interesant de dans in apa. Un tanar din Chisinau, Palamar Mircea, student, a venit cu un numar special de dans. Un dans bun care a cules 3 de Da de la juriu, sustinut de Mihai Petre care a declarat ca isi doreste un dansator care sa castige in acest sezon premiul cel mare de la Romanii au talent. La Craiova, o tanara de 24 de ani originara din Republica Moldova, Cornelia Tihon, a dorit sa impresioneze cu talentul ei de a canta la instrumente traditionale romanesti, fluier sau  saxofon. Tanara a prezentat un numar de interpretare la mai multe instrumente, de la tulnic, la ocarina, la nai si la fluier, prin interpretarea sa cu totul speciala a cules toate aprecierile, o vom vedea in etapa urmatoare.Si cu acest numar preselectiile vor continua si saptamana viitoare.

Comments are closed.